Céginformáció
Céginformáció Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Személyes adatközpont Akciók Elérhetőség Hírek


Az iNET Shift Internet Szolgáltató 1996 óta biztosít teljeskörű, professzionális internet szolgáltatást Nógrád megyében. Célunk, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológia révén, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos fejlesztésével, innovatív, új megoldások bevezetésével mindig egy lépéssel a piac előtt járjunk.

Az elmúlt években partnereinkkel közösen folyamatos fejlesztéseket hajtottunk végre, így elmondhatjuk, hogy a megyei piacon megtalálható legjobb minőségű internet és web szolgáltatást mi nyújtjuk ügyfeleinknek.

Internet szolgáltatásunk alapja a megbízható infrastruktúra. Alapvető célunk, hogy e téren megfeleljünk ügyfeleink legszigorúbb elvárásainak is és jó minőségű, kiesésmentes Internet elérést biztosítsunk a nap 24 órájában, az év minden napján.

A nemzetközi és belföldi kapcsolatokat biztosító partnereink és saját műszaki csapatunk egyaránt kiváló technikai management-tel rendelkeznek, amely folyamatos ellenőrzést és naplózást biztosít minden szolgáltatásunkra. Az esetleges hibák elhárítására szigorú menetrendet alakítottunk ki.

Cégünk filozófiájában jelentős szerepet játszik a gyorsaság, megbízhatóság, biztonság teljesítése. A ügyfelek kiszolgálásán túl célunk, hogy minél jobban kiszélesítsük az Internet kínálta kulturális-kommunikációs lehetőségeket.

Az iNET Shift Internet megalakulása óta eltelt 6 év alatt jelentősen hozzájárult a világháló használatának megyei elterjedéséhez és egy igényes magyar nyelvű internetes tartalom megteremtéséhez. Az információs társadalom fejlődése révén ma már kitűzhetjük magunk elé azt a célt, hogy a "jövőipar" minden meghatározó piacán (lakossági-, média- és tartalomszolgáltatás; vállalati- és e-kereskedelmi szolgáltatások) vezető pozíciót érjünk el, s egyre nagyobb tömegek számára tegyük ismertté és elérhetővé az internetet. Mindemellett kiemelkedő szolgáltatást kívánunk nyújtani a műszaki színvonal és az ügyfélkiszolgálás területén egyaránt. Szolgáltatási palettánk az egyéni hozzáféréstől a komplett vállalati megoldásokig terjednek.

Stratégiánkat igazolják az elért sikereink, szilárd pozíciónk a nógrád megyei internet szolgáltatások piacán. A iNET Shift Bt. minden munkatársa tisztában van azzal, hogy a magas szintű minőség nem egy elért állapotot jelent, hanem egy folyamatot: az állandó fejlődés és megújulás folyamatát. Ezért törekszik minden munkatársunk arra, hogy saját területén a lehető legjobbat nyújtsa, és Ügyfeleink igényeinek maximálisan megfeleljen.

Cégünk arra törekszik, hogy kis- és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok és egyéni előfizetők számára nyújtson testreszabott internet szolgáltatást jó minőségben és versenyképes, korrekt áron. Vállalati ügyfeleinknek igyekszünk olyan szolgáltatás-csomagokat nyújtani, melyek megfelelnek igényeiknek, és a vállalkozás növekedésével párhuzamosan folyamatosan bővíthetők.

Fiatal, dinamikus csapatunk mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben használhassa a kívánt szolgáltatásokat. Akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben fordul hozzánk, szívesen várjuk kérdéseit, kéréseit és kíváncsiak vagyunk véleményére is.

Copyright @ iNET Shift Internet 1996 - 2008